• Print

El gerent de l’ICS a Lleida i l’Alt Pirineu i Aran, Jordi Cortada, visita l’ICO Hospitalet

Jordi Cortada, acompanyat per representants de l’equip directiu de l’ICO, va visitar ahir les instal·lacions de l’ICO Hospitalet i va intercanviar experiències amb professionals de diferents àrees i equips.

06/11/2018 10:11
Visita ICS Lleida

El recentment nomenat gerent de la Gerència Territorial de Lleida i de la Gerència Territorial de l'Alt Pirineu i Aran, Jordi Cortada, va visitar ahir dilluns dia 5 les instal·lacions de l'ICO Hospitalet acompanyat de Candela Calle, directora general de l'ICO, Anna Clopés, adjunta a la Direcció General per a la Gestió del Coneixement, Medicament, Innovació i Recerca, i Ana Rodriguez, Dir. d'Estratègia i Responsabilitat Social Corporativa.

La trobada va servir per compartir experiències i crear sinèrgies entre les dues institucions. La visita va anar més enllà d'un recorregut protocol·lari, i es va voler mostrar el circuit que realitzen pacients i professionals en el seu dia a dia tot visitant diverses unitats i serveis. L'objectiu va ser poder mostrar el treball multidisciplinari que es realitza i reflectir l'atenció integral que s'ofereix, des de la prevenció i la recerca en càncer, fins a l'assistència i l'atenció als pacients més innovadores.

Així doncs, la comitiva va poder visitar l'Àrea de Prevenció i Epidemiologia (espais dels Programes de Cribratge), les Unitats Funcionals d'Atenció Oncològica, el Servei d'Oncologia Radioteràpica, la Farmàcia Metropolitana, l'Hospital de Dia, la Unitat d'Atenció Continuada Oncològica i la Unitat d'Estudis Fase1. Durant tota la visita el nou gerent territorial va poder seguir les explicacions dels diferents caps de servei de les unitats que van visitar.