• Print

19 d’octubre, Dia Mundial del Càncer de Mama

El proper 19 d’octubre se celebrarà el Dia Mundial del Càncer de Mama. El càncer de mama és el més freqüent en les dones a Catalunya i s’estimen que cada any són diagnosticats uns 4.200 casos nous i que representen un 30% de tots els tumors en dones.

10/10/2017 08:10
Dia Mundial Càncer de Mama

Per tal de donar a conèixer la malaltia i per fer costat a totes les dones que han passat per aquest procés, l’Institut Català d’Oncologia commemorarà aquesta jornada organitzant i participant en diverses activitats adreçades a les dones que tenen o que han patit aquesta malaltia.

ICO l’Hospitalet
Es durà a terme una jornada, sota el títol: ‘L’estètica com a condicionament del tractament del càncer de mama’ que organitza la Unitat Funcional de Càncer de Mama de l’Hospital Universitari de Bellvitge i de l’Institut Català d’Oncologia. Es farà el dimarts 17 d'octubre a les 11h i està adreçada a pacients i familiars, on es parlarà de com els efectes estètics influeixen en la cirurgia de mama.

Podeu trobar més informació en el programa adjunt: Programa Dia Mundial Càncer Mama ICO l'Hospitalet-HUB

ICO Badalona
Es farà la III Xerrada Divulgativa del Dia Mundial del Càncer de Mama que se celebrarà el 18 d’octubre de 17 a 20 hores al Museu de Badalona (Plaça Assemblea Catalunya, 1). A la xerrada, en la que hi participen professionals de l’ICO Badalona, es tractaran temes com els mites i creences al voltant del càncer, com superar els trastorns ginecològics, com prevenir i recuperar-se dels limfedemes o quines són les opcions de la cirurgia constructiva.

Durant l'acte es farà la presentació del projecte: “Estudio neurocognitivo en pacientes con càncer de mama en estadio inicial de candidates a tratamiento quimioterápico, a través de pruebas diagnósticas funcionales (RMf) y neurocognitivas”.

Podeu trobar més informació en el programa adjunt: III Xerrada divulgativa- Dia Mundial càncer de Mama

ICO Girona
Es durà a terme un acte, juntament amb l’entitat Oncolliga Girona, sota el títol: ‘Dieta, exercici i càncer de mama’ el proper 19 d’octubre a les 19 hores a l’Hotel Carlemany de la capital gironina, amb la participació de diversos professionals de l’ICO Girona.

Podeu trobar més informació en el programa adjunt: Dia Mundial Càncer de Mama- Dieta, exercici i càncer de mama