• Imprimeix

Docència

L’ICO és un centre de referència en càncer amb experts de renom nacional i internacional. Això, juntament amb la seva important aposta per la formació, fan que sigui un centre docent pioner i de prestigi en l’àmbit oncohematològic.


La Unitat de Docència ofereix:

  • Programes de formació multidisciplinària en les àrees de pregrau, postgrau i formació especialitzada.
  • Estades formatives a les diferents unitats dels centres ICO.
  • Pràctiques formatives per a escoles i centres de formació concertats.


L’oferta formativa està distribuïda en diferents àrees de coneixement per respondre als interessos i les necessitats dels professionals i es desenvolupa sota diferents modalitats de formació i durada: des de tallers pràctics fins a màsters universitaris adaptats al nou espai europeu d’educació superior (EEES). A més, també s’ofereix una oferta exclusivament virtual a través del programa e-oncologia.

La vocació de docència és compartir el coneixement, que generen i apliquen diàriament els nostres professionals, per augmentar la seva vàlua compartint-lo i difonent-lo amb els d'altres institucions.

 

 

Oferta de cursos

L?ICO ofereix més de 30 activitats docents que engloben tots els aspectes relacionats amb l?oncologia, basades en l?experiència i la capacitació dels nostres professionals, i en la cooperació nacional i internacional. Són sessions presencials, en línia o mixtes; agrupades en cursos, tallers individuals i en mòduls accessibles de màsters i de postgraus. La metodologia dels cursos és participativa i innovadora, i es basa en l?experiència i en la resolució de casos.