1.3.0.Col·labora amb nosaltres

L’ICO encoratja tothom i totes les empreses a col·laborar amb la Institució mitjançant donacions econòmiques i/o de material. També ofereix suport a aquelles entitats que volen organitzar una activitat solidària per recollir diners per a l’ICO.

Els diners que es recullen van destinats a:

  • El programa Conviure amb el Càncer
  • Ajuts per a projectes de recerca amb implicació d’investigadors de l’ICO
  • Recursos tecnològics i equipaments per a la recerca i la cura dels malalts

La donació s'ha de realitzar al número de compte BBVA IBAN ES7801823061210201516818 indicant referència "Projectes solidaris".

Per poder fer efectiva la vostra aportació i rebre el certificat corresponent, en compliment de la legislació actual, és imprescindible que ens faciliteu l'import de la transferència, el vostre nom complert, el NIF o número de passaport i l'adreça fiscal a través del correu electrònic estrategia@iconcologia.net o per telèfon al núm. 93 260 72 17.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, emmagatzemades i tractades per l'Institut Català d'Oncologia, únicament amb la finalitat de poder tramitar la corresponent donació. Per poder exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, podeu enviar un correu a: lopd@iconcologia.net

Per a més informació:
Direcció d'Estratègia i Projectes
93 260 72 17
estrategia@iconcologia.net


 

1.3.0.Col·labora amb nosaltres Donacions

Particulars i empreses també poden col·laborar fent donacions de material per als pacients o familiars. Per exemple, es recull material de papereria i jocs per als tallers, i dolços per al lot de Nadal dels malalts. Han col·laborat amb l’ICO la Fundació DIR (donació de bicicletes estàtiques per a la recuperació dels pacients), la Nestlé, Ferrero Rocher i Alpino, entre d’altres.

Per a més informació:

Direcció d'Estratègia i Projectes
93 260 72 17
estrategia@iconcologia.net 

Donacio de material

Diverses fundacions i empreses organitzen actes per recollir diners que es destinen a l’ICO. S’organitzen jornades esportives, concerts, sopars, etc. L’ICO ofereix suport en l’organització de les iniciatives. Entre d’altres, l’ICO col·labora amb:

Caves Vallformosa
Fundació Roses contra el Càncer
Fundació Badalona contra el Càncer
Fòrum Empresarial del Llobregat

Per a més informació:

Direcció Estratègia i Projectes
93 260 72 17
estrategia@iconcologia.net

1.3.0.Col·labora amb nosaltres ConcertBenefic
Data d'actualització:  25.10.2011