• Imprimeix

L’ICO signa un conveni de col·laboració amb l’empresa ebrenca ‘Taronges i mandarines d’Alcanar’

El compromís és que per cada caixa de taronges i/o mandarines venudes faran una aportació econòmica d’un euro a l’Institut Català d’Oncologia.

26/11/2018 13:11
Conveni Taronges Alcanar

L’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’empresa familiar ebrenca ‘Taronges i Mandarines d’Alcanar’ han signat un conveni de col·laboració per tal de que, per cada caixa de taronges i/o mandarines’ faran una aportació econòmica d’un euro a l’ICO. En l’acte, que es va celebrar el passat divendres, hi va assistir la directora general de l’ICO, Cabdela Calle, i el director de Relacions Institucionals, Josep Sànchez de Toledo, i el director de l’empresa ‘Taronges i mandarines d’Alcanar’ Josep Reverter.

Taronges i mandarines d’Alcanar
Aquesta empresa familiar, ubicada a la comarca del Montsià, ja porta tres generacions cultivant taronges i mandarines. Una de les característiques d’aquesta empresa és que els cítrics que produeixen passen, en només 24 hores, dels arbres de les seves finques a la casa dels clients sense rebre cap mena de tractament químic de maduració ni conservació i sempre seguin els mètodes de cultiu del sistema de producció integrada.

Per altra banda, aquesta empresa familiar, també ofereix la possibilitat, als interessats/des, de poder visitar la finca i recol·lectar les seves pròpies taronges i mandarines. Les comandes per a poder comprar es poden fer a través de la seva pàgina web o trucant al telèfon 696 595 193.