• Imprimeix

L’ICO Girona rep 7.650 euros de l’Escola de Dansa Studio X Funky

L'acte de donació va tenir lloc dimecres als espais de l'ICO Girona. Els diners recaptats provenen del musical benèfic que van dur a terme al Teatre municipal de Girona

20/07/2018 12:07
StudioXFunky

Aquest dimecres, 18 de juliol, es va fer l’acte d’entrega del xec dels diners recaptats per l’Escola de Dansa Studio X Funky a l’ICO Girona. L’acte es va celebrar a les instal·lacions de l'ICO Girona amb la presència del director assistencial de l’ICO Girona, David Gallardo, i la directora de l’Escola de Dansa Studio X Funky, Bea Simón.

L’Escola de Dansa Studio X Funky de Girona va estrenar, el cap de setmana 31 juny i 1 de juliol, el musical benèfic 'Los guardianes del tunel' al Teatre Municipal de Girona. Els diners recaptats, 7.650 euros en total, provenen 7.000€ de l'acte de Studio X Funky i 650€ d'Autopodium Girona. La recaptació es destinarà a l’ICO Girona per tal de millorar-ne el material i el confort dels pacients.

No és la primera vegada que l’Escola de Dansa Studio X Funky realitza actes benèfics per recollir fons per a causes solidàries. Els dos darrers anys ja es van fer donacions a l’ICO Girona, i en altres ocasions a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat per a la investigació del càncer infantil i també a Cáritas Girona, Oncolliga Girona, Besalú Solidari o Oncolliga Fornells, entre d’altres.