• Imprimeix

Celebració dels 25 anys de l'Oncologia Radioteràpica de l'ICO Badalona (17 i 18 maig)

La celebració es durà a terme dins el "Rare Cancer Network Meeting", que tindrà lloc el 17 i 18 de maig a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona. Les inscripcions estan obertes

02/05/2018 09:05
RCN

Els dies 17 i 18 de maig el Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Institut Català d’Oncologia de Badalona celebrarà el seu 25è aniversari. Aprofitant l'avinentesa, s'ha portat a Barcelona la reunió de la Rare Cancer Network (RCN) un grup de treball sorgit fa més de 25 anys del Radiation Oncology Group de l’EORTC i que s’ha dedicat a treballar en tumors rars.

La jornada està adreçada a membres de la xarxa de tumors rars (RCN), oncòlegs radioterapeutes i físics mèdics. Podeu consultar aquí el programa de la trobada. Tindrà lloc a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona, organitzada amb el suport de l'Hospital Germans Trias i Pujol i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Dins de la jornada, el divendres al migdia, es commemoraran els 25 anys del Servei d'Oncologia Radioteràpica de l'ICO Badalona, amb una ponència a càrrec del que ha estat gran part d'aquests anys al capdavant del Servei, Antonio Arellano.