• Imprimeix

El Programa ‘Conviure amb el Càncer’ estrena blog

Aquest nou servei es posa en marxa amb l’objectiu d’estar al dia de les diferents activitats promogudes a través del programa com conèixer els serveis que ofereix, consultar el calendari d’activitats o poder visualitzar els vídeos amb els testimonis dels pacients entre d’altres.

22/02/2018 08:02
Blog conviure amb el càncer

​El Programa de l’ICO ‘Conviure amb el Càncer’ ha posat en marxa un blog amb l’objectiu l’objectiu d’estar al dia de les diferents activitats promogudes a través del programa com conèixer els serveis que ofereix, consultar el calendari d’activitats, poder visualitzar els vídeos amb els testimonis dels pacients i amb la resta d’informació que recull tota l’activitat del programa.

Podeu accedir al blog des del següent enllaç. I a l’apartat: Pacients/Publicacions i recomanacions/Blog Conviure amb el Càncer d'aquesta web.

Programa Conviure amb el Càncer
El Programa ‘Conviure amb el Càncer’ respon a la necessitat dels pacients i familiars, en un moment difícil i complex de la seva vida, que la malaltia acaba afectant l’entorn familiar, social i laboral a més de deixar empremta física i psicològica.

Els serveis del programa pretenen millorar la qualitat de vida dels malalts i familiars i donar suport amb accions internes de confort, acompanyament i benestar dels pacients, fomentar la Responsabilitat Social Corporativa en l’àmbit comunitari i potenciar les donacions i col·laboracions en benefici dels pacients i els seus cuidadors.