• Imprimeix

L’ICO participa en la Jornada de Salut del RCD Espanyol

Coincidint amb la celebració del derbi RCD Espanyol - FC Barcelona, a la zona de la RCDEstilShop als voltants de l'estadi de Cornellà, el club esportiu va organitzar una jornada amb l'objectiu de promoure els hàbits de vida saludable en la salut i l'esport per a la prevenció de malalties entre els assistents a l'esdeveniment esportiu.

02/05/2017 11:05
Jornada de salut a RCD Espanyol

Dissabte, 29 d’abril, coincidint amb la celebració del derbi RCD Espanyol-FC Barcelona a la zona de RCDEstilShop als voltants de l’Estadi de Cornellà, el club esportiu va organitzar una Jornada de Salut, amb la col·laboració del Departament de salut i l’Ajuntament de Cornellà, amb l’objectiu de promoure els hàbits de vida saludables en salut i esport per a la prevenció de malalties entre els assistents a l’esdeveniment esportiu i en la que hi van participar diversos professionals de l’ICO.

Les investigadores creadores del projecte ‘Mejor sin Cáncer’ van difondre la seva tasca al laboratori de recerca i van donar consells adreçats a la prevenció del càncer, hàbits saludables, alimentació sana i també la promoció de l’activitat física. A més també hi havia diversos membres de la Unitat del Control del tabac de l’ICO que van realitzar espirometries i coximetries entre els assistents.

Altres activitats per difondre la salut
L’acció central de la jornada va consistir en una campanya de donació de sang. Totes aquelles persones que participaven en l’acapte se’ls hi va fer entrega d’una invitació gratuïta per el partit RCDE-València. Per altra banda, amb la intenció d’oferir una jornada participativa entre els assistents al derbi, es van organitzar tot un seguit d’activitats adreçades a tota la família, des de la promoció de l’alimentació i l’activitat física en els infants, a les activitats preventives en els adults, i l’impuls de la donació de sang, entre d’altres.

La Jornada es va dur a terme amb la participació de l’Agència de Salut Pública, el Banc de Sang i Teixits, la Creu Roja, l’Associació Espanyola contra el Càncer, l’ICO, l’IDIBELL, la Societat Espanyola de Farmàcia i Farmapericos, la Federació Catalana d’Esport Adaptat i l’Afrucat, entre d’altres entitats i associacions.