• Imprimeix

Les urgències oncològiques a l'ICO l'Hospitalet es traslladen i amplien la seva atenció

L’objectiu d’aquest trasllat és poder oferir una atenció personalitzada en urgències i millorar la capacitat de resposta de l’ICO ampliant els punts d’atenció a les urgències.

06/11/2017 12:11
UACO

A partir d’avui, dilluns 6 de novembre, la Unitat d’Atenció Continuada Oncològica (UACO) de l’ICO l’Hospitalet trasllada les seves instal·lacions. La nova unitat s’ubica a la unitat 5.1 de l’edifici Duran i Reynals, disposa de 16 punts d’atenció amb un circuït únic per al pacient urgent i amb espais amplis i individualitzats.

L’objectiu d’aquest trasllat es poder oferir una atenció personalitzada en urgències i millorar la capacitat de resposta de l’ICO ampliant els punts d’atenció a les urgències.

Funcionament de la UACO
L’horari de la UACO serà de 8 a 22 hores, de dilluns a divendres, amb un accés dels últims pacients nous limitat fins a les 19 hores. Durant el torn de nit i els festius la unitat estarà tancada. El circuït que seguiran els pacients serà el mateix que fins ara: el pacient no podrà accedir directament a la unitat, sinó que haurà de ser valorat telefònicament.

Quan el pacient tingui una urgència es posarà en contacte a través de l’ICO24hores, o la persona d’infermeria que tingui de referent, i es farà una valoració del cas per saber si cal una visita a la UACO o cal que vagi al Servei d’Urgències.