• Imprimeix

Sessions sobre la immunoteràpia en càncer

S'organitzen vàries sessions sobre aspectes bàsics i translacionals relacionats amb el sistema immune en el càncer, amb ponents de primera línia. Per aquest mes de novembre hi ha previstes 7 sessions i dues més al desembre.

31/10/2017 10:10
Immunoteràpia

L'Institut Català d'Oncologia organitza vàries sessions sobre aspectes bàsics i translacionals relacionats amb el sistema immune en el càncer. Les xerrades compten amb professionals de primera línia procedents de centres d’investigació i hospitals.

Totes les sessions seran a les 8h. Les dates previstes són:

Dimarts 7 de novembre: Immunologia bàsica per clínicos.
Aura Muntasell - IMIM.Barcelona.

Dimarts 14 de novembre: Reptes en el maneig clínic dels pacients tractats amb immunoteràpia. Què hem après de la immunoteràpia en el melanoma?
Ana Arance - Hospital Clínic. Barcelona.

Dimecres 15 de novembre: Valor clínic dels biomarcadors en la immunoteràpia. Què hem après de la immunoteràpia en el càncer de pulmó?
Rosario García Campelo - H. U A Coruña. Coruña.

Dimarts 21 de novembre: Actualització i reptes futurs en la immunoteràpia en tumors del tracte digestiu. Josep Tabernero – H. Vall d’Hebron. Barcelona AJORNADA!

Dimecres 22 de novembre: Actualització i reptes futurs en la immunoteràpia en tumors del tracte genito-urinari.
Ignacio Durán - H. Virgen del Rocío. Sevilla.

Dimecres 29 de novembre: A pan-cancer landscape of interactions between solid tumors and infiltrating immune cell populations.
David Tamborero. IRB.

Dimarts 5 de desembre: Desenvolupament clínic racional de combinacions d'immunoteràpia.
Emiliano Calvo. START. Madrid.

Dimarts 19 de desembre: Actualització i reptes futurs en la immunoteràpia i teràpia cel·lular adoptiva en malaltia hematològica.
Ana Sureda. ICO l'Hospitalet.

Dimecres 20 de desembre: Immunologia translacional i estratègies per promoure la inflamació en el tumor.
Ramon Alemany – ICO/IDIBELL. Barcelona.

L'horari de les sessions serà de 8:00h a 9:00h, i tindran lloc a Sala d’Actes Pau Viladiu, planta 1a de l’Hospital Duran i Reynals. Institut Català d’Oncologia, Av. Granvia de l’Hospitalet 199-203 (08908) L’Hospitalet de Llobregat.

Totes elles comptaran amb servei d’streaming, es retransmetran en directe via web a: http://www.ub.edu/ubtv/video/immunoterapia-2017

Podeu veure totes les sessions que s'han fet fins ara al següent link: http://www.ub.edu/ubtv/colleccio/congressos-i-jornades/seminaris-immuno-msd-2017