• Imprimeix

Els ‘Amics de Can Ruti’ es presenten en societat

Ahir diumenge, 19 de març, es va fer la presentació de l’estand itinerant dels ‘Amics de Can Ruti’, un programa que agrupa i dona visibilitat a tota la comunitat de persones, entitats i empreses que doten de recursos l’activitat assistencial, de recerca i docent que es fa a l’entorn del Campus Can Ruti.

20/03/2017 13:03
Amics de Can Ruti

Amb l’objectiu de donar a conèixer el programa, durant el mes de març, els Amics de Can Ruti estaran presents a Badalona en diferents suports estàtics, com banderoles o pancartes leds, però sobretot amb un estand itinerant que es desplaçarà per diferents punts concorreguts de la ciutat. El primer d’aquests punts ha estat el Pavelló Olímpic de Badalona, coincidint amb el partit de l’ACB Divina Joventut – FC Barcelona. Diferents representants de la majoria d’entitats que formen els Amics de Can Ruti van estar presents ahir diumenge al Pavelló Olímpic de Badalona on van poder explicar, tant als mitjans de comunicació com a la ciutadania, en què consisteix el programa de promoció.

Projecte ‘Amics de Can Ruti’
Els Amics de Can Ruti és un projecte sense entitat jurídica impulsat i gestionat per l’Institut Germans Trias i Pujol (IGTP). Vol convertir-se en una eina clau de mecenatge a la vegada que projectar el Campus Can Ruti com un punt de trobada d’algunes de les institucions catalanes de referència en l’àmbit de la biomedicina.

A més de l’Institut i l’Hospital Germans Trias i l’Institut Català d’Oncologia (ICO), les altres institucions que formen part de la plataforma són la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, el Centre d’Estudis Epidemiològics sobre les ITS i Sida a Catalunya (CEEISCAT), la Fundació Lluita contra la Sida (FLS), l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, el Banc de Sang i Teixits, l’Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI); i l‘Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP Jordi Gol).

Els Amics de Can Ruti disposa d’una pàgina web (www.amicsdecanruti.org), on s’exposaran diferents projectes que es duen a terme al Campus Can Ruti, i amb els quals s’hi pot col·laborar.