• Imprimeix

L’ICO present a la nova sèrie de TV3 “Com si fos ahir”

La telenovel·la, que s'estrena aquest dilluns 11 de setembre en substitució de la Riera, ubicarà un dels seus protagonistes com a infermer de l'ICO l'Hospitalet

08/09/2017 10:09
Sèrie TV3

L’ICO l’Hospitalet ha estat triat com un dels espais on passarà la trama de la nova sèrie dels migdies de TV3, que s’estrena aquest 11 de setembre, amb el títol: “Com si fos ahir”. Un dels protagonistes de la sèrie, l’Andreu, un infermer interpretat per l’actor Marc Cartes, treballarà de manera fictícia a l’Institut Català d’Oncologia i, per tant, en molts dels moments que se’l veurà treballant a la sèrie, ho farà a les instal·lacions de l’ICO l’Hospitalet i es podrà reconèixer el nostre hospital.

Aquesta col·laboració amb TV3 permetrà donar visibilitat a la nostra institució i poder incloure, també, campanyes de sensibilització sobre el càncer en algunes escenes on surti l’hospital. L’ICO es podrà reconèixer a les bates, els logotips i l’edifici Duran i Reynals i això permetrà donar a conèixer la nostra institució a la ciutadania.

La nova sèrie de les sobretaules
“Com si fos ahir” és una sèrie costumista sobre uns companys d'institut que es retroben al cap de 25 anys, en el funeral d'un dels amics de la colla. Són els personatges que ens acompanyaran cada dia a la nova sèrie de sobretaula de TV3.
El primer capítol s’emetrà dilluns 11 de setembre per la nit i després s’emetrà tots els migdies, de dilluns a divendres.

Podeu veure imatges del tràiler de la sèrie aquí