• Imprimeix

L’ICO Girona rep 7.000 euros de l’Escola de Dansa Studio X Funky

L’acte de donació es va fer davant l’Ajuntament de la ciutat de Girona amb la presència, per part del consistori gironí, del regidor de Cooperació, Cristóbal Sánchez.

31/07/2017 10:07
 L’ICO Girona rep 7.000 euros de l’Escola de Dansa Studio X Funky

El divendres, 28 de juliol, es va fer l’acte d’entrega del xec dels diners recaptats per l’Escola de Dansa Studio X Funky a l’ICO Girona. L’acte es va celebrar davant l’Ajuntament de la capital gironina amb la presència del regidor de Cooperació, Cristóbal Sánchez, el director assistencial de l’ICO Girona, David Gallardo, i la directora de l’Escola de Dansa Studio X Funky, Bea Simón.

L’Escola de Dansa Studio X Funky de Girona va estrenar, el cap de setmana 1 i 2 de juliol, el musical benèfic '1777 La Isla' al Teatre Municipal de Girona. Els diners recaptats, 7.000 euros en total, els ha donat íntegrament a l’ICO Girona i serviran per a renovar material assistencial de l’àrea de l’Hospital de Dia i Hospitalització de l’ICO Girona.

No és la primera vegada que l’Escola de Dansa Studio X Funky realitza actes benèfics per recollir fons per a causes solidàries. L’any passat ja va fer una donació a l’ICO Girona, fa un parell d’anys la va fer a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat per a la investigació del càncer infantil i també ha realitzat altres donacions a Cáritas Girona, Oncolliga Girona, Besalú Solidari o Oncolliga Fornells entre d’altres.