• Imprimeix

El Grup CataLands Solidaris dóna 10.000 euros al Programa ProCURE

Els diners recollits serviran per investigar en un projecte d’immunoteràpia que lideren els investigadors Ramon Alemany i Josep Ma Piulats.

31/07/2017 10:07
El Grup CataLands Solidaris dóna 10.000 euros al Programa ProCURE

El Grup CataLands Solidaris ha donat 10.000 euros a un projecte de recerca en immunoteràpia que lideren Ramon Alemany i Josep Ma Piulats, del programa ProCURE i el Servei d’Oncologia Mèdica ICO-l'Hospitalet, respectivament. l'Acte de donació va tenir lloc el passat divendres, 28 de juliol, a la Sala d'Actes Pau Viladiu de l'ICO l'Hospitalet. El cap del programa ProCURE, Miquel Àngel Pujana, juntament amb la directora d’Estratègia i Projectes de l’ICO, Ana Rodríguez, van ser els encarregats de rebre als assistents i agrair la seva col·laboració amb la recerca. Posteriorment van ser els investigadors, Moreno i Piulats, els que van explicar el projecte de recerca en el que s’invertiran els diners que han donat i que van recollir durant el cap de setmana solidari que es va celebrar el passat mes de juny a la població de Llinars. L’acte va acabar amb una visita als espais de recerca de ProCURE i amb un aperitiu com agraïment al tracte rebut per alguns dels integrants del Grup CataLands quan van estar tractats a l’ICO.

Cap de Setmana Solidari de l’Automòbil a Llinars
El cap de setmana, 10 i 11 de juny, es van celebrar a Llinars unes jornades solidàries per tal de recaptar els diners per a poder donar a l’Institut Català d’Oncologia. L’acte, que va estar organitzat pel Grup Land Rover Catalunya CataLands Solidaris, el Club Land Rover España i l’Ajuntament de Llinars, constava de diverses activitats: circuit 4x4, exposició de vehicles clàssics, zona d’expositors, subhasta de material, zona de bar, venda de productes de merchandising, zona d’esbarjo per a infants, passejada amb tot terreny pel circuit 4x4 o actuacions en directe, entre d’altres activitats. Gràcies la solidaritat de les empreses col·laboradores de l’acte, els assistents i el compromís dels integrants del CataLands Solidaris es va poder recaptar una bona part dels diners que ara serviran per a poder investigar en el càncer. En aquest acte, i com a representants de l’ICO, hi van assistir el president de la institució, Josep Ma Vilà que va ser l’encarregat d’agrair la tasca.

Qui són els CataLands Solidaris?
“Som un grup d’amics, una quadrilla, uns bojos pels Land Rovers i que ens agrada somiar, però sobretot ens agrada gaudir de la vida i de la nostra afició”. Amb aquestes paraules es defineixen els CataLands Solidaris un grup d’amics que organitzen quedades amb els seus Land Rovers però sempre amb una missió solidària i benèfica per poder recaptar diners, organitzant actes i esdeveniments, per tal de donar-los a aquelles institucions