• Imprimeix

El Departament de Salut reformarà i condicionarà l’espai de consultes externes de l’ICO l’Hospitalet dins el marc del ‘Pacte de salut i benestar’

En total invertirà un total de 56,9 milions d’euros en equipaments a l’Hospitalet de Llobregat amb l’objectiu de reduir les desigualtats en salut i potenciar l’atenció comunitària, social i sanitària a la ciutat i a la seva àrea d’influència.

07/09/2018 12:09
El Departament de Salut reformarà i condicionarà l’espai de consultes externes de l’ICO l’Hospitalet dins el marc del ‘Pacte de salut i benestar’

L’Institut Català d’Oncologia es beneficiarà del ‘Pacte de salut i benestar’ pels propers tres anys que ahir van signar el Departament de Salut, el Servei Català de la Salut i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. En concret es reformarà i condicionarà les consultes externes de l’ICO l’Hospitalet. El conveni es va signar ahir per part de la consellera de salut, Alba Vergés; el director del CatSalut, Adrià Comella; l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marin, i amb la presència de la directora general de l’ICO, Candela Calle.

Aquest Pacte té com objectiu de reduir les desigualtats en salut i potenciar l’atenció comunitària, social i sanitària a la ciutat i a la seva àrea d’influència i està estructurat en dos gran eixos. Per una part es pretén impulsar la salut als barris i potenciar l’atenció comunitària i l’atenció integrada social sanitària i, per altra banda, millorar les infraestructures sanitàries, que preveuen la construcció, remodelació i equipament de diversos centres sanitaris de la ciutat.

A més de la renovació de les instal·lacions de l’ICO, aquest pacte inclou altres projectes com la construcció del CAP Santa Eulàlia Nord i Florida Sud, la remodelació del CAP Just Oliveras o acabar la segona fase d’ampliació de l’Hospital Universitari de Bellvitge i analitzar les necessitats del futur de l’Hospital General de l’Hospitalet, entre d’altres.