• Imprimeix

L’ICO rep uns excel·lents resultats en l’enquesta PLAENSA que realitza el CatSalut

El Pla d’enquestes de satisfacció es realitzen, periòdicament, per millorar la satisfacció de la ciutadania de Catalunya que utilitza els serveis sanitaris i sociosanitaris públics i serveixen per a poder implementar les mesures de correcció necessàries per la seva millora.

11/05/2018 13:05
PLAENSA

Els centres ICO han rebut una molta bona puntuació en l’enquesta PLAENSA que realitza, biennalment, el CatSalut. Aquests estudis d’opinió es realitzen per tal de millorar la satisfacció de la ciutadania de Catalunya que utilitza els serveis sanitaris i sociosanitaris públics i serveixen per a poder implementar les mesures de correcció necessàries per la seva millora.

Així doncs, en l’enquesta del 2017, els centres ICO han rebut una molt bona satisfacció global quedant l’Hospitalet (8,89), Badalona (8,76) i Girona (9,15) augmentant aquesta puntuació des de l’última enquesta de l’any 2015. On la puntuació baixa una mica, i són àrees a millorar, són les tres preguntes sobre la valoració del temps d’espera, la quantitat de persones que hi ha a les sales d’espera, la comoditat de les sales d’espera i el temps d’espera abans d’entrar a la consulta mèdica

Podeu trobar més informació de l’enquesta PLAENSA i analitzar les seves valoracions en el document adjunt