• Imprimeix

El blog ‘Mejor sin cáncer’ premiat per la Fundació Olga Torres

Laura Costas, investigadora de la Unitat d’Epidemiologia Molecular i Genètica en Infeccions i Càncer (UNIC) i Gemma Binefa, responsable del Programa de Cribratge de Càncer de Còlon i Recte de l’ICO l’Hospitalet, han rebut un premi de divulgació científica valorat en 9.000 euros pel projecte ‘Mejor Sin Cáncer: plataforma de divulgación en oncología’ per a dissenyar diversos vídeos de divulgació sobre el càncer colorectal.

19/05/2017 08:05
Premi Olga Torres

La responsable del Programa de Cribratge de Càncer de Còlon de l’ICO l’Hospitalet, Gemma Binefa, i Laura Costas, investigadora de la Unitat d’Epidemiologia Molecular i Genètica en Infeccions i Càncer (UNIC), han rebut un premi de divulgació científica valorat en 9.000 euros pel projecte ‘Mejor sin càncer: plataforma de divulgación en oncología’ per a la divulgació sobre el càncer colorectal. L’acte de donació del premi es va fer ahir, 18 de maig, durant la Nit de la Ciència que es va celebrar a l’Auditori Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell.

En concret, aquest premi, consisteix en un ajuda econòmica per tal de dissenyar projectes de divulgació, en aquest cas vídeos per a poder incloure en el blog, per afavorir la divulgació sobre la incidència a la societat del càncer colorectal, recordar la importància de la població dels avenços en el camp de la investigació mèdica, la prevenció, la influència de l’estil de vida i la dieta.

La Fundació Olga Torres, juntament amb altres cinc entitats de Sabadell, organitza el projecte de la Nit de la Ciència i el Coneixement amb la finalitat de fomentar les vocacions científiques entre la gent jove, donar a conèixer la recerca que des de la ciutat es genera i recaptar ajuts per a un projecte de recerca.

Què és la Fundació Olga Torres?
La Fundació Olga Torres (FOT) és una fundació sense ànim de lucre, dedicada a la investigació del càncer i la seva relació amb les alteracions immunològiques. Aquesta institució té com a objectius promoure la investigació científica, tecnològica i social d’alt nivell dins del marc universitari, de centres d’investigació o d’instituts especialitzats, i ho fa mitjançant el finançament directe de projectes específics de recerca i tractament oncològic relacionats amb malalties immunomediades que afectin la societat del segle XXI.